Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Πεππές Δημήτρης Αιρετός ΚΥΣΔΕ - Ενημερωτικό

Αθήνα 13/09//2016

Πεππές Δημήτρης Αιρετός ΚΥΣΔΕ - Ενημερωτικό

Την περυσινή σχολική χρονιά πραγματοποιήθηκαν 2.092 προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή. Μετά την πρόσληψη 875 αναπληρωτών ο συνολικός αριθμός προσλήψεων στην Ειδική Αγωγή ανέρχεται σε 998. Μέχρι την Παρασκευή αναμένονται περίπου 380 νέες προσλήψεις Αναπληρωτών ΕΑΕ στους κλάδους ΠΕ06, ΠΕ12, ΠΕ14, ΠΕ15, ΠΕ16, ΠΕ17, ΠΕ18
Για τη Γενική Εκπ/ση  προσλήψεις αναπληρωτών αναμένονται στο τέλος της άλλης εβδομάδας.


Σχετικά με την επόμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16/09/2016 θα ήθελα να  επισημάνω ότι στην Ημερήσια Διάταξη δεν περιλαμβάνονται ως θέματα ούτε οι Επανεξετάσεις-Ενστάσεις  Αποσπάσεων ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΔΕ ούτε οι αιτήσεις για Ανάκληση Απόσπασης .
Το γεγονός αυτό είναι απαράδεκτο δεδομένου ότι ένας μεγάλος αριθμός συναδέλφων, εξακολουθεί και σήμερα να αδυνατεί λόγω σοβαρών λόγων (οικογενειακών και υγείας) να υπηρετήσει μακριά από τον τόπο της μόνιμης κατοικίας του ή έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τα οποία έγινε η απόσπαση.
Ως εκ τούτου θα πρέπει άμεσα (και πριν την συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ) να ξεκλειδώσει το ΟΠΣΥΔ ώστε να υποβάλλουν και ηλεκτρονικά όσοι επιθυμούν αίτηση Επανεξέτασης απόσπασης ή Ανάκλησης απόσπασης.
Θεωρώ ότι ακόμη και σήμερα υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετηθεί ένας μεγάλος αριθμός των αιτήσεων αυτών χωρίς να δημιουργηθούν υπηρεσιακά προβλήματα.
Τόσο το ΚΥΣΔΕ όσο και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου μπορεί και οφείλει να επιδείξει την αναγκαία κοινωνική ευαισθησία.
Προς ενημέρωση των συναδέλφων σας γνωστοποιώ την Η.Δ του ΚΥΣΔΕ (Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 9.30 π.μ.)

·    ΕΞΕΤΑΣΗ  ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
·    ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ.
·    ΕΞΕΤΑΣΗ  ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ  ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΤΟΥΣ 2016.
·    ΕΞΕΤΑΣΗ  ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ-ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ16/ΤΕ16 (ΜΟΥΣΙΚΗΣ) ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΤΟΥΣ 2016.
·    ΕΞΕΤΑΣΗ  ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΤΟΥΣ 2016.
·    ΕΞΕΤΑΣΗ  ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
·    ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ: Α) ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ Β) ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
·    ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ Ν.Π.Δ.Δ.
·    ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΕΔΙΒΙΜ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016.
·    ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΚΛ. ΠΕ19-ΠΕ20 ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 100524/ΓΓ1/17.06.2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Πεππές Δημήτρης
τακτ. Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ
εκλεγμένο με τη ΔΑΚΕ καθηγητών

6948238722      peppesdim@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου