Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Παρατείνεται μέχρι 10 Μαρτίου 2013 η έκδοση του ΠΔ που καθορίζει τα όργανα, τη διαδικασία και τα κριτήρια της αξιολόγησης


Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου ««Οργάνωση και Λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και άλλες διατάξεις»

Εισάγουμε σε δημόσια διαβούλευση το Νομοσχέδιο για την οργάνωση και τη λειτουργία του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) που εποπτεύονται από το Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών αυξημένης ωφέλειας και αποτελεσματικότητας για την οικονομικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία των φορέων αυτών.

Σας καλώ να συμμετάσχετε στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης του παρόντος σχεδίου νόμου, η οποία θα διαρκέσει επτά (7) ημέρες από την ανάρτηση αυτού στο διαδίκτυο, υποβάλλοντας παρατηρήσεις, σχόλια και προτάσεις.
Σας ευχαριστώ,
Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος
Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

...............................................

 

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Παρατείνεται για επτά (7) μήνες ακόμα η προθεσμία που τάσσει το εδ. β) της παρ. 1 του άρθρου 329 του ν. 4072/2012, (ΦΕΚ Α’86) προκειμένου να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα που θα καθορίζει τα όργανα, την διαδικασία καθώς και τα κριτήρια της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , καθώς και τη βαρύτητα των επιμέρους κριτηρίων για την προαγωγική εξέλιξη και την αξιολόγηση της θητείας των εκπαιδευτικών σε θέσεις ευθύνης. Η παράταση άρχεται από την 11η Αυγούστου 2012, ότε και εξέπνευσε η ταχθείσα προθεσμία, και λήγει στις 10 Μαρτίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου